Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over EYS

Empower Your Steps geeft kunst educatieve workshops, dans en theater lessen aan kinderen, jeugd en volwassenen.
De naam Empower Your Steps staat voor het bekrachtigen van je stappen tijdens het ontwikkelen van je talenten en creativiteit. Groeien, Geloven en Ontdekken spelen hierin een grote rol.

Empower;

Bekrachtig je moves.


Your;

Het draait allemaal om JOU. Wie ben ik, wat zit er diep in mij, Geloof in jezelf en Ontdek jouw verborgen talenten.


Steps:

Neem stappen in geloof, bepaal je richting en wees vrij om te bewegen.

De kracht van EYS is het tot leven laten komen van de creativiteit die diep van binnen verborgen is.

 

Rosanna Jong

Mijn naam is Rosanna en ik ben eigenaresse van dansschool Empower Your Steps. Ik geef al jaren danslessen aan jong én oud op basis- en middelbare scholen, kinderfeestjes, bruiloften en conferenties. Ik verzorg dansworkshops in allerlei soorten en maten: afro dance, streetdance, theatersport, showmusical, beats & balls, theaterdans en lipdubbing. Tijdens mijn lessen breng ik  graag verschillende dansstijlen en theater samen! Dans is voor mij kunst en het is ook echt mijn passie om kinderen hun creatieve 'ik' te laten ontdekken. Ik empower de kids om zich verder te ontwikkelen. Het mooiste aan mijn werk als dansdocente is wat zij ontvangt van de kinderen, hun lach, liefde en dankbaarheid.

Empower your steps

Danslessen worden verzorgt op verschillende locaties. Ik geef les in Almere Poort, Almere Haven en Amsterdam. Ik probeer mijn leerlingen op energieke manier te enthousiasmeren. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer hangt, mijn leerlingen omschrijven het dan ook als thuiskomen als ze les van me hebben. Ik zorg ervoor dat de leerlingen het beste uit zich halen en zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van dans en persoonlijke ontwikkeling. Empower is daarom een sterk woord voor mijn bedrijf omdat ik de leerlingen de kracht geef en krachtige moves aanleer zodat ze sterker in hun schoenen staan.

 
 
Copyright © 2021 Empower your steps
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren